Mendaftar sebagai ahli ShakleeAssalamualaikum.


Sya start join Shaklee tahun 2013. Dalam bulan April. So dah setahun ni. Hehe. Why Sya nak mendaftar sebagai ahli Shaklee? Sebab Sya minat business. Memang minat. Sya minat buat kerja independently and perlu freedom dalam decision making. Yes, that's my style. And of course I want to be a boss.  It's okay la even jadi kuli and at the same time jadi bos. Yang penting I'm the boss. Hehe. 


I found that Shaklee ni macam interesting. Dalam banyak-banyak syarikat produk kesihatan yang lain, Shaklee is the best. Itu pendapat Sya. Kenapa Sya cakap Shaklee terbaik? 


Why Shaklee is the best?

1. Produk halal - Penting ni. Orang muslim kena makan yang halal sahaja.

2. Selamat - Macam mana tahu selamat? Of course selamat sebab Shaklee produces product berasaskan sumber semulajadi sahaja. Contohnya: ESP diperbuat daripada Soya. Omega Guard diperbuat daripada minyak omega 3. 

3. Berkesan - Seriously it's working! Testimoni-testimoni yang orang duk canang-canang tu memang betul. Memang berkesan produk-produk Shaklee ni. 

4. Dapat bonus! - Siapa tak nak bonus. Hehe. Bestnya tiap bulan amount dalam account bank bertambah.

5. Ada Sistem Dalam Talian yang cekap - Dalam bahasa omputeh Online System. Hehe. Memang memudahkan segala urusan. Nak shopping online, just click click. 


I think these five points dah cukup nak beritahu awak semua yang memang tak rugi join Shaklee. Bayar RM75 dah boleh start bisnes. Bonus pulak banyak. Emm seronok betul. Hehe. Yang paling best bila customer happy consume Shaklee. Nak fikir dulu? Tak payah fikirlah. Shaklee ni memang sentiasa ada permintaan. Selalu ada demand. Tak ada pun cuma laku ikut musim. Produk-produk Shaklee memang sentiasa laku tak kira dalam musim apa pun. Hehe. You want money? Lets working! Yang membezakan kita dengan orang lain adalah bagaimana kita menggunakan masa dan peluang yang ada. Semua boleh join Shaklee ni. I start join Shaklee masa belum habis belajar lagi. Hehe. Nak daftar? Boleh directly contact Sya. 


Shaklee Independent Distributor 
Sya Razali 
014-5151277
Klang / Kota Damansara 


No comments:

Post a Comment