Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee will always be my favouriteAssalamualaikum.

Sya nak review tentang produk hot Shaklee iaitu Energizing Soy Protein (ESP).  ESP will always be my favourite.  Sya sendiri pengguna ESP. Sekarang sudah masuk botol kedua.  Apa yang Sya boleh katakan, ESP memang best. Selain berkesan mencantikkan kulit, ESP membantu pengguna yang mahu mengurangkan berat badan.  ESP membekalkan tenaga berpanjangan dan membakar kalori. So, no wonder Sya boleh breakfast dengan segelas ESP dan tahan sampai waktu lunch. Itu pun makan sedikit waktu lunch sebab tak lapar sangat. Di bulan Ramadhan pula, Sya selalu ambil ESP sahaja waktu bersahur sebab tak lalu makan nasi and Alhamdulillah dapat bertahan sampai ke waktu berbuka.  


 Testimoni pengguna ESP + GLA Complex. Kulit cerah, berseri, parut jerawat hilang, dan kurang berat badan. Seronoklah sebab dalam masa yang sama, boleh mencantikkan kulit dan mengurangkan berat badan.   Produk Shaklee pula halal dan berasaskan bahan semulajadi. So, tak bimbang akan kesan sampingan.  
Gambar testimoni Sya sendiri. Gambar sebelum dan selepas mengambil ESP selama sebulan.  Banding sendiri okey. Hehe. Kesan after mengambil ESP selama sebulan, kulit memang lebih lembut, berseri secara keseluruhannya.  Dan sekarang dah nak masuk dua bulan mengambil ESP, rambut memang lembut sangat. Dulu, Sya ada masalah rambut kering tapi sekarang rambut dah lembut. Ramai yang sudah mendapatkan Shaklee ESP.  So, bagi yang ingin mencuba sendiri ESP, bolehlah dapatkannya dengan Sya.  Sya jual produk ESP dengan harga istimewa.  You all boleh contact Sya melalui

SMS/Whatsapp: 014-5151277
Email: syarazali90@gmail.com
COD: Seksyen 7 Shah Alam
:
Sesiapa yang berminat menjadi pengedar produk Shaklee, boleh terus hubungi Sya. 
Thanks darlings :)
No comments:

Post a Comment